Szijjártó Krisztina

Interior Designer

IMG_25721

Szijjártó Krisztina vagyok, 2005 óta dolgozom belsőépítészként. Fontos számomra, hogy a megrendelőim vágyait, elképzeléseit egyéniségüknek megfelelően alakítsam ki. Megragadni egy stílust és hangulatot: lépés egy új életforma felé, melyben részt venni, számomra kiváltság és öröm.

Mindig is foglalkoztatott a belsőépítészet gondolata, mégis, a főiskola éveim alatt ért meg bennem az elhatározás, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Tanulmányaimat Nagy Yvette neves és elismert lakberendező mellett végeztem, majd Budapesten folytattam a Junior Art Center falai között, ahol mester képesítést szereztem.

Első munkahelyem az Alca Konyhastúdióban volt, ahol sokat tanultam és nagy tapasztalatra tettem szert, első megbízásaimat is itt kaptam. A legelső munkám megjelent a Széplakban is, mely a Startvonal tehetségkutató pályázaton 3. helyezést ért el.

Két évig alkalmam volt részt venni a felnőttoktatásban is, ahol formaismeretet, valamint áru- és anyagismeretet tanítottam leendő lakberendezőknek.

Nagy álmom valósult meg, amikor Nagy Yvette-el közösen megnyitottuk az Ambiente Lakberendezési Stúdió kapuit, ahol a legkülönbözőbb stílusokat, egyedi bútorokat mutathattunk meg az érdeklődőknek, ügyfeleinknek. A Bemutatóterem számos rendezvénynek szolgált helyszínéül, hiszen havi rendszerességgel szerveztünk előadásokat, melyeknek célja az ország különböző pontjairól érkező lakberendezési cégek bemutatása volt az érdeklődők és a környező városok lakberendezői és belsőépítészei számára.

Boldog és elégedett vagyok, hiszen munkám során rengeteg barátság is születik. Jó érzéssel tölt el látni ügyfeleim arcán az elégedettséget, hogy jól érzik magukat új otthonukban, amit közösen álmodtunk meg és örömmel tölt el, hogy újra és újra megkeresnek egy-egy új tervezési feladat kapcsán.